Despre mine

din pasiune.

Nici nu mă gândeam vreodată că pot să se schimbe atât de multe într-un singur an. Nici nu aș fi visat că o să fotografiez peste 30 de evenimente în 2020, cu toată pandemia și cu toate restricțiile impuse... Cam așa se întâmplă când iubești ceea ce faci și te dedici 150% în fiecare zi. Pe această cale, vreau să le mulțumesc celor care au crezut în mine, celor cu care am colaborat și nu în ultimul rând, celor cu care voi colabora. Nu mai este un secret, pentru mine, 2020 a fost cel mai bun an din punct de vedere profesional. Cât despre 2021, nici nu aveți idee câte vă pregătesc!

MOTIVAȚIE.

Pentru că iubesc ceea ce fac. Fotografiez iubire. Iar faptul că mă trezesc în fiecare dimineață cu o poftă nebună de a crea, mă face să fiu cel mai fericit!

AMBIȚIE.

Pentru că mi-am propus să devin cel mai bun, iar primul pas a fost să „stau” printre cei mai buni prestatori din domeniu.

PERSEVERENȚĂ.

Pentru că atunci când faci ceva cu atât de multă pasiune, nu te poate opri nimic.

Tu te-ai gândit câte ore vei petrece în ziua nunții împreună cu fotograful tău?

Întreb asta pentru că ar trebui să ții cont de omul alături de care îți vei petrece cea mai mare parte din zi, ca totul să decurgă exact cum ți-ai propus. Sunt bucuros să îți ofer o experiență care începe cu mult timp înaintea nunții. Sunt alături de voi din momentul în care bem prima cafea, ne bucurăm de ședința foto „Save the date”, trăim împreună emoțiile din ziua nunții dar le și retrăim atunci când răsfoiți albumele primite după nuntă.

My soul project

In memory of my beloved dog

După pierderea celui mai bun prieten, nu m-am putut gândi decât la fotografiile pe care i le făcusem și la toate momentele speciale în care l-am avut alături… Mi-a fost extrem de greu și încă îmi este să accept, însă toată povestea asta m-a ambiționat să pornesc un proiect pe care mi-l doream enorm de foarte mult timp… FotografieCanina.ro

You can also find me on

Testimonials

„Nu a trebuit să fim stresați că nu știm cum să pozăm, pentru că el ne-a ajutat în tot cu multă răbdare și entuziasm. Și cred că aici este toată schema cu Alex: face mai mult decât niște poze absolut superbe, este extrem de pasionat de ceea ce face, este atent la detalii, este om și prieten înainte de orice, iar asta face munca lui superioară, pentru că se vede conexiunea pe care o creează cu oamenii.”

Miriam & Sebi

„Noi nefiind familiarizati cu sedintele foto nu ne asteptam sa fie o experienta atat de confortabila. Chiar ne-am simtit foarte bine la sedinta si felul tau deschis de a fi ne-a ajutat sa fim foarte relaxati in fata camerei si sa te cunoastem ca si persoana.”

Daria & Beniamin

„Cred că e prima recenzie care nu vine din partea unui client, ci din partea unui fotograf. Alex esti un prieten bun si un fotograf excepțional, te apreciez maxim și te felicit pentru tot ceea ce faci! Mă bucur ca ne-am cunoscut si am putut invata unul de la celalalt. Peste cativa ani o sa fim amandoi acolo unde ne-am propus❤️”

Pletea Andrei Fotograf

„Am plecat la drum cu oarece emoții deoarece nu am mai avut astfel de experiențe înainte însă Alexandru a reușit încă de la primul contact să spulbere orice fel de emoție și nesiguranță prin felul său deschis de a se apropia de cei care îi sunt înaintea obiectivului. ”

Rebecca & Emanuel

Follow Me on Instagram

@alexandrufiru.ro

It seems that you haven't connected with your Instagram account